Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Leu, sefa zodiacului

Stofa de lider si increderea i le citesti, inainte de toate, in privire. N-o sa mai intalnesti atata siguranta in ochii niciunui alt semn zodiacal.

femeia leu Credit foto: Udrescu Ovidiu

Pare pregatita pentru orice, oricand. Mereu zambitoare si optimista, nicio provocare nu e prea mare pentru ea si nicio infrangere descurajanta. Gaseste iesirea din cele mai dificile situatii. E genul de femeie care isi plateste singura consumatia la restaurant, are initiativa cand e vorba de organizat excursii de grup sau petreceri surpriza la care te convinge sa dansezi pana dimineata, protesteaza vehement la serviciu daca i se face o nedreptate cat de mica si ia decizii categorice fara sa ezite. Rolul de sef i se potriveste de minune si si-l asuma imediat, mai ales daca are de-a face cu un grup de oameni care nu stiu sa ia taurul de coarne. Iata ce mai trebuie sa stii despre felina horoscopului:

Caracteristici femeia Leu

1. Atrage atentia oriunde merge, atat prin atitudine, cat si prin coafura (o poti recunoaste dupa parul des, ca o coama), vestimentatie, accesorii, in care investeste mult pentru ca stie ca o pun in evidenta.

Citește și:

2. Cand e furioasa, rage asemenea unui leu veritabil. Doar daca urla din toti rarunchii are senzatia ca se face auzita si inteleasa.

3. Iti tranteste adevarul in fata chiar daca e ultimul lucru pe care vrei sa-l auzi.

Daca ii spui sa plece, risti sa iasa pe usa si sa nu se mai intoarca niciodata.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc