femeia leuCredit foto: Udrescu Ovidiu

Astrologie: Piramida olfactiva a zodiilor. Notele benefice pentru semnul tau

Pare pregatita pentru orice, oricand. Mereu zambitoare si optimista, nicio provocare nu e prea mare pentru ea si nicio infrangere descurajanta. Gaseste iesirea din cele mai dificile situatii. E genul de femeie care isi plateste singura consumatia la restaurant, are initiativa cand e vorba de organizat excursii de grup sau petreceri surpriza la care te convinge sa dansezi pana dimineata, protesteaza vehement la serviciu daca i se face o nedreptate cat de mica si ia decizii categorice fara sa ezite. Rolul de sef i se potriveste de minune si si-l asuma imediat, mai ales daca are de-a face cu un grup de oameni care nu stiu sa ia taurul de coarne. Iata ce mai trebuie sa stii despre felina horoscopului:

Caracteristici femeia Leu

1. Atrage atentia oriunde merge, atat prin atitudine, cat si prin coafura (o poti recunoaste dupa parul des, ca o coama), vestimentatie, accesorii, in care investeste mult pentru ca stie ca o pun in evidenta.

2. Cand e furioasa, rage asemenea unui leu veritabil. Doar daca urla din toti rarunchii are senzatia ca se face auzita si inteleasa.

3. Iti tranteste adevarul in fata chiar daca e ultimul lucru pe care vrei sa-l auzi.

Daca ii spui sa plece, risti sa iasa pe usa si sa nu se mai intoarca niciodata.

Motive pentru care persoanele din zodia Leu iti pot fi cei mai buni prieteni
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: