Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Leu, sefa zodiacului

Stofa de lider si increderea i le citesti, inainte de toate, in privire. N-o sa mai intalnesti atata siguranta in ochii niciunui alt semn zodiacal.

4. In ciuda fortei interioare de care da dovada, are o inima fragila, usor de ranit. O induioseaza sentimentele celor din preajma ei, pe care face tot posibilul sa-i consoleze cand nu le merge bine.

5. E o prietena buna, loiala, iar ca mama poate fi hiperprotectiva.

6. Un barbat nesigur nu e pentru ea. O cucereste un partener care stie ce vrea si care trebuie sa fie mandru ca o are, sa-i spuna si sa-i demonstreze mereu ca e femeia cea mai importanta din lume.

7. In dormitor e dezinhibata, salbatica, dornica sa invete lucruri noi. Partenerul trebuie sa fie capabil sa o domine si totodata sa o lase sa preia controlul de cate ori vrea ea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc