Setari Cookie-uri

7 trasaturi ale Leilor care te fac sa-i iubesti

Dupa multi, e regele zodiacului, cel mai puternic semn de foc.

4. Sunt niste invingatori

S-au nascut sa castige. De mici au spirit competitiv si se impun ca lideri. Lupta mereu ca sa fie mai bun decat altii si decat el insusi, isi depasesc propriile recorduri si, daca isi pun ceva in minte, cu siguranta nu se dau batuti pana cand nu se intampla intocmai. In concursuri, grupurile conduse de un Leu sunt cele castigatoare, pentru ca nu suporta locul doi si stie sa-i motiveze si pe ceilalti din echipa.

5. Arata de milioane

Leii nu sunt firi sedentare. Aproape sigur merg la sala, inoata, alearga sau fac yoga si au un fizic de invidiat. Pentru ei, corpul este ca o carte de vizita, ca si telefonul mobil, masina sau partenerul de viata. Pe langa muschii lucrati, fiecare detaliu vestimentar e ales cu bun gust si cu scopul de a atrage priviri si laude.

6. Au loialitatea in sange

Daca ai un prieten Leu, iti va fi ca un frate mai mare, care-ti tine partea, iti apara spatele si vine sa te ajute si daca-l suni in miez de noapte. Leilor nu le plac infloriturile si detesta minciunile, iar daca promit un lucru, poti fi sigura ca se vor tine de el. Mimica lor este atat de expresiva, incat nici sa vrea, nu si-ar putea ascunde admiratia sau antipatia. Prefera sa-ti spuna intotdeauna verde-n fata, cu sinceritate, cum stau lucrurile in orice privinta.

Citește și:

7. Sunt dornici de atentie ca niste copii

Desi sunt constienti de atuurile lor, le place sa li se confirme iar si iar cat sunt de buni, atragatori, speciali. Adora sa fie laudati si nimic nu-i supara mai tare decat sa se simta nebagati in seama. Un Leu nu trebuie niciodata ignorat. Persoana iubita ar face bine sa-i ofere multa afectiune si sa-l mangaie pe crestet ca pe un copil dupa orice reusita.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc