Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai bune soferite din zodiac

Zodii de femei care conduc execelent!

Tauroaicele conduc precaut

Nu se avanta in depasiri periculoase, nu semnalizeaza dreapta cand vor s-o ia la stanga, nu se invart in cerc cand cauta o adresa... Le place sa conduca si au o dexteritate cu care se mandresc. Slabiciunea lor e aspectul masinii, care trebuie sa iasa in evidenta fie prin culoare, fie prin model – cel mai nou, cel mai frumos, cel mai sigur, cel mai puternic. Femeia Taur atrage de cele mai multe ori cuvinte de lauda cand e la volan.

femei la volan Sursa: MediaGiphy

Fecioarele parcheaza la linie

Chiar daca nu au sofatul in sange, Fecioarele nu se urca la volan pana cand nu stapanesc perfect masina. Prefera sa ia de trei ori mai multe ore de sofat inainte de examenul auto decat sa greseasca parcarea laterala. Sunt in stare sa parcheze impecabil, repede si bine. Foarte atente la detalii, nu le scapa nimic in trafic. Bineinteles, in masina lor e mai curat decat la farmacie, totul straluceste, de la geamuri, pana la tapiterie si sunt intotdeauna cu actele si taxele la zi.

Citește și:

Foto prima pagina: OPOLJA, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc