Setari Cookie-uri

Cifra Soarelui: cifra care-ti dezvaluie felul de-a fi in dragoste

Cifra Soarelui iti influenteaza relatiile si viata de cuplu!

Cifra 4

Nu te implici in relatii fara viitor si nu-ti faci iluzii cum ca un barbat s-ar schimba pentru tine sau ca te-ar iubi pana la cer si inapoi, daca faptele nu o dovedesc. Din cauza acestei nesigurante, greu ajunge cineva la inima ta. Cand simti ca ti-ai gasit alesul, acel barbat care iti demonstreaza ca te merita, putine femei sunt atat de constante si devotate cum esti tu.

Cifra 5

Pasiune e al doilea tau nume. Iubesti inflacarat un singur barbat, totul e sa stie sa te cucereasca zi de zi si sa te faca sa te simti cea mai importanta femeie din lume. Daca nu-ti face surprize, daca te pune pe locul doi, daca se poarta de parca dragostea ta i se cuvine, te plictisesti si pleci. Blazarea si lipsa de interes te fac sa te retragi tiptil.

Cifra 6

Esti o cuceritoare. Farmecele tale ii fac pe multi sa-ti piarda mintile, dar ai standarde inalte, pe care putini le indeplinesc. Greu te hotarasti asupra unui partener de cursa lunga, iar cand il gasesti, ii impui principiile tale de viata, ceea ce poate fi deranjant. Sau face ca tine, sau ramane in urma, fiindca nu esti dispusa la compromisuri. Poti fi extazul saua gonia celui cu care-ti imparti viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc