Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 1, 10, 19 sau 28? Afla cum te influenteaza NUMARUL PSIHIC

Numarul Psihic, dupa cum il denumesc numerologii, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Se remarca usor ca lideri. Sunt saritoare, grijulii cu ceilalti si in acelasi timp au pretentii mari de la anturajul lor. Sunt mereu inconjurate de oameni care le apreciaza si le cauta prezenta cand au nevoie de ajutorul cuiva demn de incredere. Au insa numai cateva persoane cu adevarat apropiate de care ajung sa se ataseze profund. Prietenia e pentru ele sfanta, iar loialitatea, litera de lege.

Nu-si dezvaluie niciodata slabiciunile si le ascund cum pot mai bine sub o aparenta siguranta impenetrabila.

Printre defecte se numara aroganta, nerabdarea, agresivitatea. Au de lucru la capitolul autocontrol, inclusiv cand vine vorba de cheltuieli, fiindca au tendinta sa fie risipitoare. Castiga banii cu usurinta si ii scapa printre degete.

Tonusul celor cu Numarul Psihic 1 scade toamna si iarna, cand Soarele devine mai zgarcit si zilele mai scurte. Primavara si vara totul le merge ca pe roate, pot incheia parteneriate de viitor si pune pe picioare orice fel de proiecte.

Citește și:

Foto prima pagina: Fernando Cortes, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc