Setari Cookie-uri

Te-ai nascut pe 1, 10, 19 sau 28? Afla cum te influenteaza NUMARUL PSIHIC

Numarul Psihic, dupa cum il denumesc numerologii, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Daca te-ai nascut pe 1, 10, 19 sau 28, adunand cifrele care-ti alcatuiesc ziua de nastere si reducandu-le la una singura, rezulta numarul 1. Acest numar, Numarul Psihic, dupa cum il denumesc numerologii, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Planeta corespunzatoare numarului 1 este Soarele

numarul psihic foto: Hashirama, Shutterstock

Persoanele guvernate de Soare au firi dominante, nu trec niciodata neobservate si impun respect prin simpla prezenta. Sunt constiente de asta si tin mult la imaginea lor. In plus, sunt considerate foarte norocoase.

Afla cum te influenteaza data nasterii daca te-ai nascut pe:

Nu fac economie de efort ca sa avanseze, pe plan profesional, catre functia pe care si-o doresc. Disciplinate, punctuale, nu se tem de munca si prin intermediul ei, prin propriile puteri si merite, ajung departe, apreciate si respectate.

Citește și:

Sunt originale, creative, inventive, chiar sclipitoare uneori. Au viteza de reactie si stiu sa spuna cuvantul potrivit la timpul potrivit.

Nu se lasa usor influentate de nimeni, au idei fixe si principii implacabile, sunt ambitioase si foarte hotarate cand isi propun ceva. Sobre si uneori rigide, pot avea dificultati pe plan sentimental; adora libertatea si nu accepta ingradiri de niciun fel. Stau insa foarte bine la capitolul bune maniere si bun gust.

Le place sa fie in centrul atentiei, laudate pentru reusitele lor si au o incredere in propria persoana greu de zdruncinat. Optimiste, cinstite, generoase, cu o atitudine mereu pozitiva, vesela, zambitoare, nu le e deloc greu sa-si faca prieteni.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc