Setari Cookie-uri

Astrologie: Barbatul perfect pentru femeia Fecioara

Foarte senzuale, dragastoase si loiale, barbatul care castiga inima unei femei din zodia Fecioara este norocos.

Fecioara - Rac

De ce DA: Fecioarele isi deschid sufletul si usa dormitorului numai barbatului care le face sa se simta protejate si iubite. Exact la asta se pricepe cel mai bine barbatul Rac, un gentleman desvarsit!

De ce NU: Amandoi sunt perfectionisti, ceea ce ii poate face sa aiba asteptari prea mari unul de la celalalt. Criticile repetate ale Fecioarei pot indeparta Racul pentru totdeauna.

Fecioara - Leu

De ce DA: Atractia este cea care aduce impreuna acest cuplu, iar devotamentul Fecioarei este foarte apreciat de Leu. Pot forma un cuplu unit si solid.

De ce NU: Femeia Fecioara incearca intotdeauna sa-i corecteze defectele partenerului, iar un Leu are nevoie de laude ca de aer si nu va recunoaste niciodata ca a gresit. In plus, el vrea sa domine, iar ea nu va accepta asta din partea nimanui.

Fecioara - Fecioara

De ce DA: Au aceleasi prioritati, aceleasi valori, le place sa investeasca bani si timp in aceleasi directii, se orienteaza catre aceleasi activitati.

Citește și:

De ce NU: Faptul ca seamana atat de tare poate deveni plictisitor. Si unul, si celalalt sunt firi introvertite, care cu greu vorbesc despre temerile si framantarile lor. In plus, pot fi foarte critici reciproc si fiecare vrea sa domine relatia.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc