Setari Cookie-uri

Astrologie: Barbatul perfect pentru femeia Fecioara

Foarte senzuale, dragastoase si loiale, barbatul care castiga inima unei femei din zodia Fecioara este norocos.

Fecioara - Capricorn

De ce DA: Capricornul va aprecia modestia Fecioarei si modul ei rezervat de a-si trai viata personala. Faptul ca amandoi sunt practici, organizati si isi calculeaza rational cheltuielile ii scuteste de certuri pe teme financiare.

De ce NU: Viata sexuala poate fi neglijata de ambii nativi, ceea ce subrezeste, in timp, relatia. Dar compenseaza intimitatea emotionala.

Fecioara - Varsator

De ce DA: Se plac de la primele intalniri si dau curs imediat conexiunii pe care o simt. Vor fi inainte de toate prieteni, iar simtul umorului aplaneaza multe certuri.

De ce NU: Nu exista scantei in dormitor, niciunul nu are initiativa, iar dupa o vreme de convietuire, patul conjugal va fi bun doar pentru dormit. Cheltuitorul Varsator devine tinta criticilor permanente ale Fecioarei, iar plictiseala pune capac relatiei.

Citește și:

Fecioara - Pesti

De ce DA: Atractia dintre cele doua semne este irezistbila mai ales la inceputul relatiei. Vor fi fascinati unul de ideile celuilalt si vor trai impreuna experiente inedite pentru amandoi.

De ce NU: Sunt foarte diferiti. Pestele este prea aventurier pentru nevoia de siguranta a Fecioarei, care poate deveni excesiv de suspicioasa. El e prea cu capul in nori, iar ea prea cu picioarele pe pamant.

Foto: Udrescu Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc