Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii de femei care nu-s facute sa se marite

Cele mai rebele, independente si curajoase dintre femeile zodiacului!

Gemeni

femei independente

Unde e vorba de distractie, hop si tu! Adori sa mergi la cumparaturi, sa iesi in oras, sa faci ce-ti place fara sa dai socoteala nimanui despre modul in care iti petreci timpul. Responsabilitatile de femeie maritata te fac sa dai din colt in colt. N-o sa-ti astepti sotul acasa cu mancare calda pentru cina, iar daca asta vrea de la tine, mai bine isi angajeaza o bucatareasa. E drept, cand ai chef de gatit iti ies din mana lucruri bune, demne de un Chef, dar n-o sa faci asta la ordinea zilei sau pentru ca ti se cere. In plus, esti sociabila, populara, te faci usor placuta si atragi cu usurinta atentia sexului opus, asa ca nu-ti surade ideea de a te lega de unul singur, decat daca esti foarte indragostita de el. Viata profesionala e mai importanta pentru tine decat cea de familie.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc