Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii de femei care nu-s facute sa se marite

Cele mai rebele, independente si curajoase dintre femeile zodiacului!

Varsator

femei independente
Te intelegi perfect cu partenerul cata vreme va dati intalnire la el sau la tine, luati masa in oras, calatoriti impreuna si profitati la maximum de momentele in doi. Cand deja locuiti in aceeasi casa, lucrurile se complica pentru ca, daca te pune ceva pe fuga, este plictiseala. Rutina ucide lent romantismul si alunga cele mai frumoase sentimente de care esti capabila. Nu-ti place sa faci concesii, sa-ti schimbi programul de dragul lui, nici sa-l vezi sforaind sau venind fara niciun chef de la serviciu. In plus, daca aveti o relatie reusita, nu consideri ca un act o poate face mai buna. Si esti destul de libertina ca sa nu-ti pese ce crede lumea, nici chiar cand e vorba sa aduci pe lume un copil fara sa fii maritata cu acte-n regula.

Foto interior: Udrescu Ovidiu

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc