Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

A doua luna de toamna vine cu evenimente astrologice importante si surprize pentru fiecare zodie!

Horoscop octombrie Taur – lasa lucrurile sa vina de la sine

horoscopul lunii octombrie Nu stai prea vine cu vointa in perioada asta. Daca ai in gand sa slabesti, mai bine amana un pic dieta, fiindca astrele nu te sustin, dimpotriva, iti pun piedici, iar eforturile zadarnice devin repede frustrante si te pot face sa treci in extrema cealalta si sa mananci prea mult. In schimb, ai o stare sufleteasca buna si te simti in forma. E posibil chiar sa te indragostesti, dar pana te lamuresti daca sentimentele sunt reciproce, pe langa fluturi in stomac, iubirea iti aduce si stres, palpitatii, insomnii. Distrage-ti atentia cu o activitate care-ti face placere. Sau du-te, pur si simplu, intr-o excursie de cateva zile, ca sa te destinzi.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc