Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

A doua luna de toamna vine cu evenimente astrologice importante si surprize pentru fiecare zodie!

Horoscop Gemeni octombrie – pusa pe fapte mari

horoscopul lunii octombrie Chiar de la inceputul lunii ai momente in care iti vine sa-ti iei lumea in cap, sa-ti schimbi jobul, iubitul, sa te muti din tara. Dorinta ta de libertate, de evadare, e mai mare ca oricand. Iti trece si de data asta nebunia si-ti canalizezi energiile catre un obiectiv foarte palpabil: cumperi un obiect important pentru casa, zugravesti o camera sau mai multe, poate schimbi mobila. Daca ai copii mari, e posibil sa se mute singuri sau sa ceara ei anumite schimbari in locuinta. Viata profesionala e bine aspectata in perioada urmatoare. Fizic, te-ar putea cicali mici probleme de sanatate specific femeiesti, nu grave, dar pentru care e bine totusi sa te vada un medic, mai ales daca simptomele se tot repeta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc