Setari Cookie-uri

Astrologie: 7 calitati ale Balantelor pe care orice barbat le cauta la o femeie

Femeia Balanta si calitatile deosebite care o transforma in partenera perfecta!

5. Adora armonia

Balantele nu sunt echilibrate doar cu numele. Ele chiar detesta sa se contrazica, sa se certe. Armonia le intereseaza mai ales in propriul camin, dar si in familie si intre prieteni. O Balanta va vrea sa afle totul despre rudele si prietenii iubitului ei si va face tot posibilul sa se inteleaga bine sau, daca nu se poate altfel, sa ii indeparteze, in cazul in care devin motiv de stres in cuplu. E foarte cooperanta si nu se intampla sa mearga la culcare imbufnata sau sa nu-ti vorbeasca cu zilele.

calitayi balanta

6. Stie sa fie senzuala

Nu e cea mai romantica dintre femeile din zodiac, dar e pasionala, atrasa de ideea de sex si stie exact cum sa se faca foarte atragatoare atunci cand vrea sa te cucereasca. Un singur sarut e suficient ca sa-ti suceasca mintile. Iti citeste perfect limbajul trupului, ba chiar si gandurile. Incearca mereu lucruri noi si nu lasa atractia sa dispara. Desi ii place sa atraga noi victime in mrejele ei si adora flirturile, acestea raman nevinovaate, iar ea, loiala partenerului.

Citește și:

7. Este corectitudinea intruchipata

In cuplu, nu se impune. Cand e vorba de decizii importante, Balantele prefera sa puna altcineva punctul pe i. Analizeaza o situatie pe toate partile inainte sa puna un verdict. Nu trage concluzii pripite si nu te acuza de lucruri nefondate. Nici nu-ti va strica vreodata buna dispozitie doar pentru ca ea are o zi proasta.

Foto: Udrescu Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc