Setari Cookie-uri

Astrologie: Jupiter in Scorpion vine cu schimbari majore

Jupiter reprezinta cresterea si dezvoltarea spirituala, aduce profunzime, orizonturi vaste, deschidere sufleteasca, bunastare, sanse nesperate.

Transformarea, cuvantul de ordine

Schimbarile care ne asteapta sunt benefice. Fiecare zodie in parte va resimti, fara exceptie, valul Jupiterian de energie pozitiva, incurajatoare. Imagineaza-ti ca semaforul in fata caruia astepti de multa vreme arata dintr-o data verde. Poti sa mergi inainte, sa te manifesti in voie, sa uiti de oprelisti, de cenzura, de tabuuri. E timpul sa-ti analizezi si sa-ti intelegi emotiile, sa-ti exprimi trairile, sa ajungi la o stare de profunda intimitate spirituala in primul rand cu tine insati, dar si cu ceilalti.

jupiter in scorpion
Sursa: Giphy.com

Jupiter in Scorpion iti ofera doza necesara de incredere si dorinta de comunicare de care ai nevoie ca sa te dezbraci de inhibitii. Dorinta de autocunoastere si de analiza profunda a celorlalti va duce la schimbari interioare importante. E timpul sa privim oamenii in ochi, sa abordam direct situatiile incerte, in loc sa le evitam si sa ne fofilam, cum am facut-o in ultima perioada.

Citește și:

Neintelegerile trebuie lamurite, iar situatiile de criza, chiar daca tulbura putin apele, vor avea rezultate favorabile, in cel din urma. Ca sa ne putem continua drumul, starea de nesiguranta pe care am acceptat-o cu buna stiinta trebuie sa ia sfarsit. Adevarul e la loc de cinste in perioada urmatoare si nu mai poate fi tinut sub tacere.

Foto prima pagina: Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc