Setari Cookie-uri

Astrologie: Soarele si Luna influenteaza compatibilitatea

In functie de cele care predomina printre trasaturile si preferintele tale, apartii la un nivel profund Soarelui sau Lunii.

Tu Soare, el Luna

Este, spun multi, relatia perfecta, care poate dura o vesnicie. Descurcareata, rezolvi singura multe dintre problemele casei si ale copiilor, ba chiar si pe el reusesti sa-l ghidezi si sa-l incurajezi de fiecare data cand simti ca e nehotarat. Ai tactul si priceperea necesare pentru a-l modela dupa cum iti doresti. Pericolul este sa simti nevoia, din cand in cand, de un barbat mai categoric, puternic. Ai grija sa nu-i stirbesti total autoritatea si masculinitatea!

Amandoi Luna

comptibilitate Sensibilitatea care va caracterizeaza pe amandoi va ajuta sa va intelegeti temerile, suferintele, sa va sprijiniti unul pe celalalt in orice context. Multi va admira si va vad ca pe un cuplu ideal, de neatins. Blazarea si rutina sunt cei mai mari dusmani ai relatiei. Dupa ani de convietuire, fiecare simte nevoia de o doza de adrenalina si daca nu stiti sa v-o oferiti unul altuia, apare tentatia de a o cauta in alta parte.

Citește și:

Amandoi Soare

compatibilitate soare
Amandoi sunteti energie vie. Pasiunea dintre voi e fulgeratoare, atractia fizica, irezistibila, veti trai impreuna clipe de neuitat, care creeaza dependenta. Conflictele apar inevitabil pentru ca fiecare vrea sa domine, sa aiba dreptate si niciunul nu cedeaza. Daca reusiti sa faceti compromisuri, sa evitati crizele de gelozie si sa nu va ingraditi unul altuia libertatea, aveti sansa unei uniuni in care nu va veti plictisi niciodata.

Foto prima pagina: Yuriy Mazur, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc