Setari Cookie-uri

Luna Plina aduce schimbari majore si benefice: conexiunea emotionala si fizica mai mare ca oricand

Sambata, 4 noiembrie, avem Luna Plina in Taur. Traim emotiile mai intens, avem parte de energii binefacatoare care ne motiveaza, ne deschid drumuri noi si oportunitati pe toate planurile.

Oboseala, dar nu a trupului

După atatea framantari interioare ne putem simti obositi psihic, ajunsi la capatul puterilor. Nu e o stare de durata, iar ca sa iesim din ea ne ajuta odihna fizica, meditatia, linistea. In perioada imediat urmatoare a lui noiembrie ne incarcam bateriile, optimismul ia locul nostalgiei, iar energia revine in vietile noastre.

Taurii, favorizati

zodia taur foto: Poznyakov, Shutterstock

Taurii au de castigat de pe urma Lunii Pline, care transforma mai ales femeile in prezente fermecatoare, irezistibile. Si norocoase. Acum se vad roadele actiunilor pe care le-ai intreprins in ultimele luni, iar planurile tale incep sa prinda contur, daca esti Taur. E pentru tine o perioada extraordinara, in care visurile devin realitate si oportunitatile financiare, cat si cele amoroase se tin lant, daca actionezi dupa cum iti dicteaza intuitia.

Citește și:

Atentie la excese

Luna Plina se poate face vinovata si de reaparitia unor simptome suparatoare ale unor afectiuni mai vechi, netratate corespunzator sau recurente, daca exista o sensibilitate ignorata, pe fondul imunitatii fragile. Atentie la mancatul emotional in aceste zile. Evita mai ales mesele tarzii! Totodata, poti fi tentata sa vorbesti mai mult decat e cazul. O ispita pe care e bine sa o temperezi.

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc