Luna Plina aduce schimbari majore si benefice: conexiunea emotionala si fizica mai mare ca oricand

Luna Plina aduce schimbari majore si benefice: conexiunea emotionala si fizica mai mare ca oricand

Sambata, 4 noiembrie, avem Luna Plina in Taur. Traim emotiile mai intens, avem parte de energii binefacatoare care ne motiveaza, ne deschid drumuri noi si oportunitati pe toate planurile.

Oboseala, dar nu a trupului

După atatea framantari interioare ne putem simti obositi psihic, ajunsi la capatul puterilor. Nu e o stare de durata, iar ca sa iesim din ea ne ajuta odihna fizica, meditatia, linistea. In perioada imediat urmatoare a lui noiembrie ne incarcam bateriile, optimismul ia locul nostalgiei, iar energia revine in vietile noastre.

Taurii, favorizati

zodia taurfoto: Poznyakov, Shutterstock

Taurii au de castigat de pe urma Lunii Pline, care transforma mai ales femeile in prezente fermecatoare, irezistibile. Si norocoase. Acum se vad roadele actiunilor pe care le-ai intreprins in ultimele luni, iar planurile tale incep sa prinda contur, daca esti Taur. E pentru tine o perioada extraordinara, in care visurile devin realitate si oportunitatile financiare, cat si cele amoroase se tin lant, daca actionezi dupa cum iti dicteaza intuitia.

Atentie la excese

Luna Plina se poate face vinovata si de reaparitia unor simptome suparatoare ale unor afectiuni mai vechi, netratate corespunzator sau recurente, daca exista o sensibilitate ignorata, pe fondul imunitatii fragile. Atentie la mancatul emotional in aceste zile. Evita mai ales mesele tarzii! Totodata, poti fi tentata sa vorbesti mai mult decat e cazul. O ispita pe care e bine sa o temperezi.

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri