Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Scorpion, cea mai patimasa din zodiac

Femeia Scorpion este focul insusi, iar pasiunea ei te inlantuie, te mistuie si te copleseste.

Te citeste ca pe o carte deschisa

Daca uraste ceva din suflet, este sa nu detina controlul. Bine ar fi sa nu descopere vreodata ca este mintita, in special de catre oamenii pe care ii iubeste. Furia ei este amarnica si razbunarea, intotdeauna cea mai crunta. Pedepseste drastic lipsa sinceritatii. Suferinta pe care o traieste este la fel de intensa precum dragostea pe care o poarta in suflet, iar ranile din iubire nu i se inchid de tot niciodata. Poate fi cea mai innebunitoare, dulce sau cea mai dura experienta pentru un barbat, in functie de modul cum este tratata. Pentru sotul ei e in stare sa infrunte orice calamitate si chiar flacarile Iadului. Nu exista femeie mai dedicata, mai fidela si mai implicata decat femeia Scorpion. Isi sustine familia, o apara, se sacrifica pe sine pentru ca se hraneste din recunostinta si dependenta celorlalti. Desi adora libertatea, barbatului iubit i-o cedeaza cu drag.

Citește și:

Nu stie sa se prefaca

Vei ghici intotdeauna de la o posta starea sufleteasca a unei femei Scorpion. Nu stie sa-ti ascunda emotiile si se da de gol prin priviri, gesturi, prin tonul vocii. Este geloasa, cea mai geloasa femeie din zodiac, posesiva uneori pana la obsesie si nu stie sa disimuleze durerea sufleteasca nici macar de complezenta. Intuitia ei ii sperie uneori pe cei apropiati. Daca te iubeste, te testeaza in permanenta, iti ghiceste gandurile si vede chiar inaintea ta orice ispita. Nu ii scapa niciun detaliu, nicio ocheada, niciun zambet, ba chiar le vede si pe cele pe care doar ti le-ai imaginat. Cu o femeie Scorpion nu trebuie sa te temi niciodata ca te minte, fiindca nici nu stie cum sa faca asta.

Foto: Udr Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc