Setari Cookie-uri

Ezoteric: Cum te influenteaza amuletele pe care le porti la gat

Fiecare amuleta are propria ei energie si magie! Afla cum sa o alegi pe cea potrivita pentru tine!

Amuletele nu se aleg la intamplare

amuleta Esti in concediu intr-o tara straina si te indragostesti de o amuleta dintr-o pravalie locala ticsita de suveniruri. Treci pe langa un magazin de antichitati ori obiecte vintage si un anumit obiect îți face cu ochiul. Poate fi vorba de o bijuterie sau de un obiect decorativ, o bratara, un medalion, un ceas de perete. Cand le alegi, trebuie sa le cunosti semnificatiile si sa fii constienta ca iti vor transmite energiile lor. Nu toate simbolurile sunt prietenoase, la fel cum nu toate obiectele frumoase sunt benefice sau inofensive. Amuletele tribale, statuetele africane, pentagramele pot avea semnificatii dintre cele mai inspaimantatoare. Chiar daca te atrag obiectele exotice, este bine sa le poti alege in cunostinta de cauza.

Daca nu-ti transmit o stare buna, renunta la ele!

Se poate intampla sa ai in casa obiecte vechi de cand lumea. Tablouri, radiouri, fiare de calcat, cufere, haine vechi, unele cu o „viata“ de zeci sau sute de ani. Indiferent ca le tii la vedere sau dosite undeva intr-o debara, ele te influenteaza intr-un fel sau altul. Sa nu iti para rau daca un astfel de obiect se sparge sau daca o bijuterie veche, la care tineai mult, se pierde. Totul se intampla cu un motiv, iar in cazul de fata motivul poate fi ca Universul te protejeaza. Odata cu obiectul, se duc piedicile pe care ti le punea si energiile rele pe care le purta. Daca simti ca un astfel de obiect nu este de bun augur in viata sau in casa ta, nu ezita sa-l instrainezi. Doneaza-l unei persoane pasionate ori unui magazin de antichitati sau, daca este valoros si vrei sa-l vinzi, nu investi banii intr-un alt obiect foarte personal, pentru a nu pastra aproape de tine tocmai energiile de care vrei sa scapi.

Citește și:

Foto prima pagina: Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc