Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa-ti vopsesti parul in functie de caracteristicile zodiei

Culoarea pe care o porti in plete iti influenteaza starea de spirit si impresia pe care o lasi celor din jur. Afla care este culoarea potrivita pentru zodia ta.

Albastru, verde

culoarea de par potrivita Foto: Oleksandr Schvchuk, Shutterstock

Planeta corespunzatoare: Uranus

Aceste culori tipa de la o posta si spun in gura mare ca esti o fire deschisa, moderna, care vrea sa iasa in evidenta. Verdele reduce stresul, aduce echilibru si prospetime, albastrul calmeaza si invioreaza.

Aceste culori, in special albastrul inchis, intens, aproape de negru sunt bune pentru Pesti, zodie emotiva si intuitiva. Mereu vesela si zambitoare, femeia Taur poate purta si ea cu gratie cateva suvite in culorile cerului sau marii.

Violetul, movul

culoarea de par potrivita Foto: Remark_Anna, Shutterstock

Se incadreaza in aceeasi categorie cu albastrul si verdele. Este o culoare a persoanelor visatoare, idealiste, dar carora le poate lipsi maturitatea. Sagetatorii sunt atrasi de nuantele de mov, iar violetul este ideal pentru Raci, unul dintre cele mai sensibile si subtile semne din zodiac, dar care adora sa surprinda prin aparitie. Daca esti Varsator, iti place sa te joci si sa flirtezi, asa ca poti incerca o nuanta de roz sau mov auriu.

Citește și:

Foto prima pagina: Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc