Setari Cookie-uri

Horoscop paranormal: Zodii de femei cu puteri magice

Afla daca te numeri printre zodiile cu abilitati speciale!

Rac

zodii de femei magice foto: Gorbash Varvara, Shutterstock

Sensibilitatea te ajuta sa percepi emotiile din spatele cuvintelor, fie ele chiar si nerostite. Puterile tale magice sunt multe, la fel disponibilitatea sufleteasca, ai nevoie doar de timp si ajutor ca sa le descoperi si sa le cizelezi. Cand te simti in siguranta, linistita, in apele tale, poti deslusi orice secret. Nu degeaba multi clarvazatori si specialisti in arta divinatiei sunt Raci. Te pasioneaza lucrurile pe care nu le intelegi, adori sa dezlegi mistere, sa deslusesti aparente si esti intr-o permanenta cautare de raspunsuri. Uneori exagerezi si gasesti substraturi chiar si acolo unde ele nu exista.

In plus, ai harul de a oferi celor din jur exact acele lucruri de care au nevoie: un umar pe care sa planga, o mana care sa-i ghideze. Cand te intalnesc, unii oameni au impresia ca te cunosc de-o viata. La randul tau, ai frecvent senzatia de deja vu si nu de putine ori se petrec lucrurile intocmai dupa cum le-ai prezis.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc