Setari Cookie-uri

Horoscop paranormal: Zodii de femei cu puteri magice

Afla daca te numeri printre zodiile cu abilitati speciale!

Pesti

zodii cu puteri magice foto: ladyphoto, Shutterstock

Daca iti cultivi energiile extrasenzoriale, cu rabdare si studiu, ele te pot ajuta sa-ti schimbi viata. Se stie ca dintre toate zodiile, Pestii, dominati de Neptun, astrul spiritualitatii, au o aplecare speciala catre misticism, ei percep vibratiile din lumea aceasta, cat si din cea de dincolo. Ai vise premonitorii, puteri telepatice si lasi impresia ca stii cu exactitate ce urmeaza sa se intample sau gandesc ceilalti, de parca ai fi in mintea si in pielea lor. Ai convingerea ca orice lucru se poate implini, daca ti-l doresti cu destula tarie. Rugaciunea este importanta pentru tine, la fel si meditatia, te ajuta sa te regasesti, iti dau putere, te calauzesc. Te pasioneaza istoria religiilor si toate caile de comunicare cu divinitatea. De multe ori Pestii devin preoti, calugari, terapeuti, dornici de a-i tamadui pe ceilalti, alinandu-le suferintele sufletesti si trupesti.

Citește și:

Foto prima pagina: coka, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc