Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Pamant

Cum va fi anul 2018 pentru cele trei zodii de pamant!

Horoscop 2018 pentru zodia Fecioara

horoscop 2018 Nu iti plac lucrurile imprevizibile, dar in 2018 te ia viata prin surprindere, oricate calcule iti faci. Singura solutie e sa te adaptezi din mers si sa nu mai privesti prapastios orice abatere de la plan. Vei fi mereu in priza, acaparata de proiecte noi, asa ca nu te plictisesti, dar nici nu te odihnesti. Sprijinul nu-ti lipseste si vine mai ales de la prieteni.

Cum stai cu dragostea

Momentele de respiro emotional sunt asa de rare in 2018, ca s-ar putea spune ca lipsesc. N-ai timp sa cantaresti lucrurile, asa ca te lasi dusa de val. Mai ales in primavara vei simti acut nevoia de liniste, de timp petrecut doar tu cu tine, ca sa iei deciziile cele mai corecte, sa-ti limpezesti gandurile si sa cantaresti optiunile pe care le ai, sa-ti deslusesti sentimentele si emotiile pe indelete. Va trebui sa faci mai mult loc in program pentru familie, rude si pentru intalnirile cu prietenii, care se dovedesc decisive mai ales pentru Fecioarele singure. Soarele iubirii poate rasari chiar din cercul de prieteni. Poate te indragostesti de un bun amic, poate te logodesti, te casatoresti sau ramai insarcinata. Te gandesti serios sa-ti intemeiezi o familie sau sa o maresti pe cea actuala. Dimpotriva, unele Fecioare iau decizii radicale, se despart dupa ani de relatie fara sa se uite in urma. In orice caz, astrele te sustin sa faci un pas important in privinta vietii sentimentale, bazat in primul rand pe nevoile tale emotionale, pe care trebuie sa consideri prioritare, indiferent de implicatiile asupra tertilor.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Schimbarile in plan profesional sunt dintre cele mai interesante. Apar oportunitati neasteptate si atat de tentante, incat pana si Fecioarele cu un job stabil, multumitor, iau in considerare varianta de a lasa totul in urma, pasind pe un drum cu totul nou. Chiar daca noua directie presupune sa iesi din zona de confort, sa te specializezi intr-un domeniu cu care n-ai mai avut de-a face sau sa fii transferata intr-o alta locatie, total contrar firii tale analitice si perfectioniste, merita sa incerci. Astrele te ajuta sa inveti repede si sa avansezi usor idiferent ce cale ai alege. Dai tot ce ai mai mult, muncesti pe branci, te autodepasesti si obtii laude, promovari, mariri de salariu mai repede decat indraznesti sa speri. Relatiile cu colegii sunt cordiale si benefice, li se poate datora in mare parte ascensiunea ta profesionala.

Citește și:

Horoscopul banilor

Schimbarile din sfera profesionala te pot face sa te simti nesigura la inceput, poate ca veniturile nu sunt fixe ori vin din mai multe surse. Totusi, per ansamblu, te ajuta sa capeti o mult dorita stabilitate financiara. E o perioada prielnica sa faci economii si sa investesti in proiecte de suflet, legate de familie, de oamenii dragi.

Sfat

Cel mai crunt dusman al starii tale de bine in 2018 este suprasolicitarea. La fel de strict cum iti organizezi sarcinile de la birou, va trebui sa iti programezi timpul pentru odihna si relaxare. Considera-le prioritare pe ordinea de zi!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc