Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Pamant

Cum va fi anul 2018 pentru cele trei zodii de pamant!

Horoscop 2018 pentru zodia Capricorn

horoscop 2018 Este un an in care te simti curajoasa, capabila sa iei decizii importante, sa-ti schimbi cursul vietii. Esti puternica si nu te lasi intimidata de obstacolele care-ti apar in cale, iar daca uneori esti debusolata, gasesti imediat resursele sa te remontezi. Scoti la inaintare resurse demult uitate, iti fructifici talentele ascunse si ai parte de un an mai bun decat cel care a trecut.

Cum stai cu dragostea

In 2018 tai raul din radacina. Esti foarte categorica si deloc dispusa sa ierti un partener care nu face eforturi ca relatia sa mearga. Nu treci cu vederea nicio minciuna, nicio tradare, nicio dezamagire. Orice situatie in care te simti neglijata sau in care nu se tine cont de dorintele, de rugamintile, de sentimentele tale poate fi picatura care umple paharul. Contextul astral indeamna la despartiri in cazul partenerilor care traiau intr-o stare permanenta de conflict si nemultumire. In schimb, se pot infiripa acum relatii frumoase, de durata, bazate pe intelegere, pasiuni comune si sinceritate. E bine sa fii directa de la primele intalniri, sa spui fara ocolisuri ce-ti doresti si ce nu accepti cand esti cu cineva. Odata eliberata de poverile emotionale, devii mai deschisa, optimista, e o placere pentru oricine sa stea in preajma ta. Daca ai copii, petreci mai mult timp cu ei, te implici in activitatile lor, esti intelegatoare, glumeata, jucausa. E timpul sa consolidezi legaturile emotionale cu oamenii cei mai importanti din viata ta. Calatoresti, incerci lucruri noi, iti umpli timpul si sufletul cu experiente frumoase.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Fie iti consolidezi pozitia actuala si capeti aprecierea pe care o astepti de la sefi si de la colegi, fie explorezi noi taramuri profesionale. In orice caz, imaginea ta se imbunatateste pana la finalul anului. Lucrul in echipa te favorizeaza si te ajuta sa te remarci. Astrele sustin orice proiect care implica studii, cursuri, delegatii, practica. Prezenta ta poate fi necesara in alte orase din tara sau in strainatate, ori ca sa te pregatesti pentru un nou job, ori ca sa-i pregatesti pe altii. E posibil sa reiei o activitate pe care ai intrerupt-o de ceva vreme. Esti spontana, te exprimi usor, ai incredere in tine si transmiti vibratii pozitive. Esti foarte creativa, iar ideile tale puse in practica pot avea succes nesperat.

Horoscopul banilor

E de preferat sa nu faci investitii majore in prima parte a anului si sa fii cat se poate de organizata. Asigura-te ca esti la zi cu toate platile, ca ti-ai achitat datoriile, ca nu cumva sa te trezesti cu penalizari. Peste momentele de dezechilibru financiar vei trece cu ajutor nesperat din partea unor buni prieteni sau rude, nu neaparat foarte apropiate. Castigurile vin in urma unor decizii luate spontan, asa ca bazeaza-te pe propriul fler! Nu e insa momentul pentru extravagante.

Citește și:

Sfat

Sanatatea nu-ti da mari batai de cap in 2018. Esti energica, nu te imbolnavesti usor si te vindeci repede. Exercitiile fizice te ajuta mult, asa ca e bine sa ramai sau sa devii activa!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc