Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Aer

Cum va fi anul 2018 pentru cele 3 zodii de aer?

Horoscop 2018 pentru zodia Balanta

horoscop 2018 balanta E un an in care planetele te protejeaza cam in toate aspectele vietii. Esti energica, arati si te simti fantastic, reusesti cu brio sa urmezi regulile pe care ti le impui. Stilul de viata sanatos iti aduce satisfactii, ba chiar te ajuta sa legi noi prietenii. Inveti sa-ti controlezi temerile si, cel mai important, incepi sa-ti pui calitatile si reusitele mai presus de defecte si esecuri.

Cum stai cu dragostea

Faci pasi mari inainte in privinta acceptarii propriilor slabiciuni si asta te ajuta sa evoluezi spiritual si relational. Te maturizezi si, ca urmare a abordarii mai calme, sigure si detasate, relatia de dragoste devine mai profunda si lipsita de conflicte, de lupte, de zbateri.

Daca locuiesti sub acelasi acoperis cu alte persoane in afara de sot si de copii, simti tot mai puternic nevoia de a te elibera de intrusi. E momentul sa va desprindeti, sa va mutati sau sa separati cumva lucrurile, astfel incat sa va bucurati de intimitate. In orice caz, se intrevad preocupari legate de casa care iti acapareaza atentia pentru o vreme destul de indelungata.

Citește și:

Daca ai trecut recent printr-o ruptura sentimentala, iti poti curma suferinta vorbind deschis cu partenerul. Il poti surprinde si il poti racastiga. Te intalnesti mai des cu prietenii vechi si iti faci cu usurinta altii noi, care-ti impartasesc pasiunile si iti inteleg alegerile. Cand nici nu te astepti vor pune o vorba buna pentru tine.

Ce te asteapta in cariera

Vrei sa iti consolidezi pozitia, sa te asiguri ca nimeni nu-ti va lua prea curand locul. E posibil, dar pentru asta trebuie sa-ti asumi sarcini noi, ceea ce nu-ti displace, dar nici nu-ti este la indemana, dat fiind ca ai o viata personala solicitanta. Daca ai vreun hobby pe care l-ai neglijat din lipsa de timp, acum il reiei si ii aloci mult din timpul tau liber, ceea ce te relaxeaza, dar te poate afecta profesional. Iti este greu sa te concentrezi si sa fii la zi cu tot ce ai de facut. Ca sa nu ai probleme, trebuie sa te detasezi de toate celelalte activitati de indata ce ajungi la serviciu.

Citește și:

Horoscopul banilor

Chiar daca stii exact cum stai in privinta banilor si ti-ai facut calcule cu rezultat multumitor, ti se pare frustrant ca ai tot felul de idei, oportunitati, planuri noi si prea putine resurse ca sa pui in practica tot ce visezi cu ochii deschisi. Ei bine, e timpul sa-ti descretesti fruntea si sa zambesti relaxata. Demersurile profesionale te ajuta sa te faci remarcata si, chiar daca nu obtii un job nou, cel putin financiar vei simti diferenta in bine. Sau, pur si simplu, vei avea mai putine cheltuieli decat ai estimat si vei reusi sa pui cate ceva deoparte. In 2018 nu trebuie sa faci eforturi mari ca sa obtii ce iti doresti si, chiar daca la un moment dat ai impresia ca ai exagerat cu cheltuielile, recuperezi banii la fel de usor cum i-ai scos din buzunar.

Sfat

Investeste in sanatate, asa cum consideri tu ca e cel mai util si potrivit. Ia-ti abonament la sala pentru tot anul, achizitioneaza un pachet un pachet de terapii complementare, ia suplimente sau incepe o cura de detoxificare. Iti vei multumi pentru initiativa!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc