Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Aer

Cum va fi anul 2018 pentru cele 3 zodii de aer?

Horoscop 2018 pentru zodia Varsator

horoscop 2018 varsator In 2018 Varsatorii pur si simplu renasc. Schimbarile sunt vizibile mai ales pe plan profesional si financiar, unde apar oportunitati importante de evolutie si castig. Ai o multime de planuri si ai vrea sa se materializeze cat ai bate din palme. E nevoie de putina rabdare si diplomatie ca sa nu-ti epuizezi energia prea repede si sa nu cumva sa atragi un val de critici.

Cum stai cu dragostea

Pozitionarea planetelor sustine desprinderea de trecut, de persoanele care au tot adus negativism in viata ta, care nu ti-au dat voie sa evoluezi spiritual si sa te bucuri de viata. Ai grija in prima parte a anului sa nu iei decizii pripite! Poti avea senzatia ca nimic nu este cum credeai, te simti nesigura si nevoita sa-ti reconfigurezi traseul, astfel incat finalitatea sa-ti fie favorabila. Daca dintr-un motiv sau altul ajungi sa castigi mai bine decat partenerul, vei avea mai putin timp liber si mai multe pretentii de la el, de unde riscul de ciocnire violenta a orgoliilor. Daca niciunul nu cedeaza la momentul potrivit, e foarte posibil ca drumurile voastre sa se desparta. In special trebuie sa aiba multa grija cuplurile nou formate, aflate la inceput de drum, care inca nu se cunosc bine. Fara tact, diplomatie si mai ales fara empatie lucrurile nu fac decat sa se invarta intr-un cerc vicios.

Citește și:

Pentru cei care au o familie fericita, acasa va fi in continuare acel loc in care grijile dispar si dragostea pluteste in aer. In cazul in care iti doresti un copil, asigura-te mai intai ca partenerul vrea si el acelasi lucru.

Ce te asteapta in cariera

Se poate spune ca Varsatorii isi imbunatatesc semnificativ nivelul de trai in cele 12 luni care urmeaza chiar daca, in cazul celor care au unul sau mai multi rivali cu state vechi, acestia isi vor face simtita prezenta intr-un mod deloc benefic. Poti avea castig de cauza in cele din urma bazandu-te strict pe corectitudinea ta si pe adevar. Important e sa nu vorbesti nimanui despre planurile tale, nici sa nu te lauzi cu lucruri care nu sunt inca o certitudine. Trebuie sa profiti pe loc de orice ocazie care se iveste pe nepusa masa, caci daca amani, s-ar putea sa nu existe a doua sansa.

Horoscopul banilor

Vei castiga din ce in ce mai bine in 2018, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cheltuiesti totul dintr-o data. In orice caz, imbunatarirea situatiei financiare iti da aripi si te face sa te simti importanta si poate un pic prea pornita sa arati ce si cat poti. Lucrul in echipa poate avea de suferit tocmai pentru ca nu te simti capabila sa faci concesii, dimpotriva, vrei sa danseze toti dupa cum le canti. Bugetul trebuie planificat de asa natura incat sa pleci cat mai des daca nu din tara, cel putin din oras, chiar si in excursii de 2-3 zile. Ai nevoie sa-ti imbunatatesti nivelul energetic si starea de spirit, iar o vacanta la munte, la mare, la tara chiar asta face. Fara sa te lase cu portofelul gol.

Citește și:

Sfat

Trebuie sa-ti gestionezi cat poti de bine energia. Daca te agiti ca un uragan cand ti se pare ca esti in forma, risti sa te simti apoi total lipsita de vlaga si chiar neputincioasa fizic. Orice ai face, nu te suprasolicita!

Foto prima pagina: night_cat, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc