Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Apa

Cum va fi anul 2018 pentru zodiile de apa!

Horoscop 2018 pentru zodia Scorpion

horoscop 2018 scorpion
Totul sau nimic, despre asta e vorba pentru Scorpion in 2018. Sau raman lucrurile cum sunt, sau se schimba din radacini. Ai multe sanse de care poti sa profiti si merita din plin sa o faci, caci astrele sunt pozitionate in favoarea ta si, chiar daca gresesti, lucrurile pot fi drese repede, fara niciun impact major. Prin urmare, e momentul sa spui DA provocarilor!

Cum stai cu dragostea

Ai senzatia ca, intr-o anumita privinta, istoria ta sentimentala se repeta, iar de aceasta data ai sansa sa nu mai gresesti, sa iei deciziile corecte. Se va vedea daca ai invatat sau nu din experientele trecute. Abtine-te cat poti de la reactii impulsive, caci pot duce la rupturi iremediabile, nu ca nu ai stii deja asta. Tonul face muzica, asa ca trebuie sa pui problema cat mai delicat cu putinta, mai ales daca te cuprind dintr-o data pornirile feministe. Hotarasti dintr-o data ca vrei sa te pui pe primul loc, ca nu-ti mai neglijezi oportunitatile profesionale doar ca sa fie cina gata la timp in fiecare seara. Doar cine te accepta si te sustine va ramane in viata ta. Daca esti singura, ar fi bine sa nu mai cauti printul pe cal alb si sa dai o sansa pamantenilor de rand. Nu e garantat ca tragi lozul norocos, dar, pana la urma, e vreun lucru sigur in viata? Important e sa nu te pripesti cand e vorba de luat decizii importante. Lasa fluturii din stomac sa se mai domoleasca, asteapta sa-l cunosti mai bine, abia apoi vorbiti de evenimente majore, precum mutatul impreuna. Daca te grabesti, mai tarziu poti afla despre partener lucruri care nu-ti surad, si nu mai e la fel de simplu sa iei o decizie transanta. Cand ai dileme, cere sfatul prietenilor buni, in care ai incredere, poate chiar un psiholog iti poate veni in ajutor cu cateva trucuri care functioneaza benefic intr-o relatie de cuplu.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Semne bune, chiar excelente are anul 2018 pentru tine pe plan profesional. Iti impresionezi sefii, colegii, subalternii cu modul tau deschis de a gandi, cu solutiile pe care le gasesti cand altii dau din colt in colt. Daca activitatea ta profesionala actuala ti se pare plictisitoare, e posibil sa cauti si sa primesti alt job care sa te motiveze cu adevarat. Nu e exclus sa ajungi sa lucrezi intr-un domeniu cu care cochetezi demult sau sa avansezi pe scara ierarhica.

Horoscopul banilor

Castigurile tale se rotunjesc multumitor spre final de 2018. Fie obtii o marire de salariu, fie un bonus consistent sau primesti o suma frumoasa de bani pentru o colaborare, chiar daca e numai temporara. Veniturile ti se pot mari si indirect. Poate sotul tau e promovat sau parintii impart cu tine banii obtinuti din vanzarea unei locuinte, a unui teren. La serviciu, negocierile merg brici, cu conditia sa nu exagerezi cu pretentiile.

Citește și:

Sfat

Vrei sa faci multe lucruri intr-un timp scurt, dar trebuie sa fii atenta si la odihna, mai ales in prima parte a anului. Kilogramele in plus iti dau serios de furca, ai senzatia ca te ingrasi si cu aer. De fapt, de vina e stresul, care te impinge catre frigider mai ales la ore tarzii. Impune-ti cateva reguli stricte!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc