Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Apa

Cum va fi anul 2018 pentru zodiile de apa!

Horoscop 2018 pentru zodia Pesti

horoscop pesti 2018 Imaginatia si creativitatea specifica Pestilor atinge in 2018 cote maxime si te ajuta sa-ti indeplinesti un vis sau sa te apropii de el nesperat de mult. Prietenii sunt cei care te sustin si te incurajeaza sa scoti la iveala tot ce-i mai bun din tine. Tot ei sau experientele trecute iti deschid ochii si iti schimba perspectiva asupra vietii intr-un mod benefic.

Cum stai cu dragostea

Esti visatoare, cu capul in nori si nimic nu te poate scoate din aceasta stare. Nu dai mare importanta chestiunilor minore, dar nici nu te arati foarte cooperanta doleantelor partenerului. Nu ai dispozitia necesara pentru confruntari sau certuri si nici prin gand nu-ti trece sa tulburi apele linistite ale relatiei voastre, chiar daca simti nevoia de mai multa atentie si iubire decat de obicei. Sunt totusi cupluri care vor ajunge la concluzia ca nu se potrivesc si ca nu mai sunt dispuse la concesii. In aceasta situatie, va trebui totusi sa revii cu picioarele pe pamant ca sa poti analiza implicatiile deciziilor luate. In orice caz, incursiunea ta in universul interior se dovedeste cu folos, caci te ajuta sa te redescoperi si sa lupti pentru ceea ce iti doresti cu resurse nebanuite. Nu e cel mai prielnic moment sa te implici intr-o noua relatie, caci s-ar putea sa te agati de partener ca de un colac de salvare, fara sa fie nici pe departe cel mai potrivit pentru tine. Fa-ti mai intai ordine in suflet, abia apoi gandeste-te sa te implici intr-o noua legatura de iubire. Pentru ca esti intr-o perioada de regasire interioara, nu ezita sa apelezi la tehnici de relaxare si de meditatie, macar o data pe saptamana, intr-un cadru prielnic, pe care-l poti crea chiar si acasa.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Ai sanse mari sa te faci remacata in orice domeniu artistic. Talentul tau este potentat de Neptun, planeta care te guverneaza si care se afla chiar la tine-n semn. Daca pana acum ti-ai neglijat inclinatiile creative, pentru a te ocupa de lucruri mai serioase si sigure, in 2018 s-ar putea sa reusesti ceea ce multi doar viseaza: sa imbini utilul cu placutul. Faptul ca faci ce iti place la munca se vede. Te implici trup si suflet si nu te lasi pana nu ies toate bune si frumoase. Comunici cu o usurinta extraordinara si asta te ajuta sa te intelegi bine cu colegii. Nu e imposibil sa ai un hop de trecut, insa orice schimbare, chiar si nedorita initial, se dovedeste a fi un pas inainte. Nu dispera, apar solutii de unde nici nu te-astepti!

Horoscopul banilor

Chiar daca e un an in care imaginatia este cea care te domina, se pare ca intr-adevar Universul conspira si te ajuta sa-ti indeplinesti visurile, astfel ca rezultatele vor fi papabile, inclusiv financiar. Va trebui sa rezisti tentatiei de a achizitiona obiecte foarte costisitoare, dar nefolositoare, precum un tablou sau o bijuterie. Cheltuieste cu masura si vei reusi chiar sa pui un ban deoparte!

Citește și:

Sfat

Trebuie sa-ti pui ordine in alimentatie si in stilul de viata. Echilibrul este cel care te ajuta sa previi slabirea organismului si instalarea unor probleme de sanatate acute sau cronice.

foto prima pagina: Lucy Baldwin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc