Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Sagetator, o luptatoare. Cu ea nu te plictisesti niciodata

N-ai idee cat de mult iti va schimba viata o femeie Sagetator!

In pat, nu are inhibitii si adora sa se joace, sa experimenteze. Desi este de o inteligenta uneori sclipitoare si are o gandire profunda, logica, poate fi usor pacalita, mai ales atunci cand iubeste. Crede tot ce i se spune, pentru ca ea insasi nu stie sa minta si nu cunoaste ipocrizia. In spatele femeii puternice se ascunde o fire sensibila, usor de ranit, afectata enorm de tradari si suparari, dar care se mobilizeaza exemplar si depaseste cu fruntea sus orice esec.



O mama deschisa la minte

Daca ai o mama Sagetator, stii ca nu te cocoleste prea mult si te pune la treaba, iti atribuie responsabilitati precise inca de mic. Nu de alta, dar curatenia, gatitul si alte treburi din gospodarie le considera o pierdere enorma de timp, deci nu e dispusa sa si le asume de una singura. Chiar si asa, optimismul ei, modul in care te incurajeaza si te sustine o transforma intr-una dintre cele mai bune mame, ale caror copii vor fi descurcareti si independenti. Va fi fanul numarul 1 si cel mai infocat suporter. Ii place sa invete in permanenta lucruri noi si sa-i invete, la randul ei, pe altii, asa ca te poti baza pe ea cand vine vorba de temele pentru acasa. Isi aminteste cu lux de amanunte lucruri din viata copiilor ei si a barbatului iubit, chiar dupa multi ani de zile.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc