Setari Cookie-uri

Independenta, inteligenta, irezistibila – de ce femeia Capricorn e de neinlocuit?

Cateodata incapatanata si greu de inteles, femeia Capricorn este o femeie puternica, sigura pe ea, loiala si sincera. Daca o ai drept prietena, iubita, mama sau fiica esti un norocos: nu da niciodata inapoi si nici nu te lasa la greu.

Nu ii place sa depinda de nimeni

E obisnuita se nu se bazeze pe altii, doar pe propriile forte. Lucreaza mai mult decat multi barbati pentru a ajunge unde isi propune pe plan profesional si financiar. Este foarte disciplinata si ambitioasa. Impune respect si crede in egalitatea dintre sexe, asa ca n-o sa stea la cratita decat cand si cat vrea ea. Se descurca de minune ca mama singura si un divort nu ii clatina increderea. Este, de asemenea, una dintre cele mai responsabile persoane pe care le vei intalni. N-o sa aiba niciodata imprumuturi nereturnate sau rate neplatite. Si mai au o calitate femeile Capricorn: reusesc sa disciplineze pe oricine au in preajma, fie sot, prieten sau copil. Nu si-ar pierde timpul cu cineva cheltuitor sau neorganizat.

femeia Capricorn Odata ce si-a facut o impresie despre tine, este greu sa i-o mai schimbi, dar are rabdare si iti ofera multe sanse sa-i demonstrezi ce poti inainte sa te eticheteze. Uraste mincinosii, iar ea insasi nu reuseste deloc sa minta sau sa se prefaca. Este ca o carte deschisa pentru cine o cunoaste.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc