Setari Cookie-uri

Astrologie: Cei mai buni tatici din zodiac

Astrele spun cine are toate sansele sa fie tatal perfect in functie de zodie.

Balanta

barbatul balanta foto: kiuikson, Shutterstock

Dupa cum este de asteptat, barbatul Balanta este echilibrat si cand vine vorba de cresterea copiilor. Adora armonia si evita certurile de cate ori poate. Nu va tipa la cei mici si nu-i va pune la colt decat daca intrec orice masura. Si, cu siguranta, va face tot posibilul sa-i invete sa fie corecti. In rest, cu el te poti considera o femeie fericita, caci tot tu vei ramane cea mai importanta fiinta din viata lui si nu te va neglija niciodata.

Pesti

barbatul pesti foto: Foto: Valery SideInykov, Shutterstock

Cu un asemenea tata, copiii nu se vor plictisi nicio clipa. Stie sa se faca placut si iubit, ii invata toate jocurile, de la Remmy si Septica la Fazan, va completa puzzle-uri cu ei fara sa oboseasca si are o imaginatie fara limite, asa ca va fi seful la spus povesti si recitat poezii. E greu sa gasesti un tata mai amuzant, care sa stie sa faca haz de necaz si sa-i consoleze pe cei mici cu o simpla gluma spusa la momentul potrivit.

Citește și:

Cat despre ceilalti...

Tatal Berbec: pentru ca el insasi copilareste toata viata, nu e niciodata cu adevarat pregatit sa devina tata; poate da bir cu fugitii cand ti-e lumea mai draga sau te va face pe tine responsabila de esecurile celor mici; in plus, e autoritar si se impune intr-un mod nu tocmai diplomat.

Tatal Gemeni: va fi pentru cei mici mai mult prieten si partener de joaca decat parinte responsabil, asa ca misiunile neplacute, precum impunerea de reguli sau mustruluirea progeniturilor iti vor reveni tie; nu va renunta la obiceiurile lui in favoarea copiilor si va lasa greul pe umerii tai.

Tatal Fecioara: odata ce decide ca e timpul sa devina parinte, ceea ce nu se va intampla decat dupa mult timp alaturi de femeia vietii lui, barbatul Fecioara va fi un tata protector, cu un simt al datoriei accentuat; va investi enorm in invatatura, meditatii si cursuri pentru cei mici, care vor invata de la el ce inseamna corectitudinea si munca. Este insa foarte exigent si are pretentii uneori exagerate.

Citește și:

Tatal Varsator: deschis la minte si pus pe sotii, este foarte distractiv pentru un copil sa aiba un tata Varsator, insa pentru mama poate fi coplesitor sa fie singurul adult din familie; nu-ti va fi usor sa tii lucrurile in ordine, caci in timp ce ii chemi la lectii, tatal lor ii va invita in drumetie pe munte.

Tatal Scorpion: el va fi cel care ia deciziile importante in privinta educatiei celor mici, pe care ii va tine din scurt, ii va educa strict si nu le va permite sa fie mediocri; chiar daca este prietenos, traseaza o linie foarte stricta intre distractie si datorie, de care nimeni nu poate trece.

Tatal Sagetator: ideile lui nastrusnice le va aplica si cu cei mici, pe care o sa-i duca la karate sau o sa-i urce pe bicicleta sau pe patine cand sunt inca de-o schioapa, dand palpitatii oricarei mame un pic mai prapastioase; copiii vor invata de la el sa fie mereu sinceri si sa nu-si ascunda greselile.

Citește și:

Tatal Capricorn: daca nu ar fi atat de inflexibil, s-ar numara si Capricornul printre cei mai buni tati ai zodiacului, dar el nu poate trai fara reguli, pe care le impune cu strictete copiilor; in rest, nu i se poate reprosa mai nimic, isi iubeste copiii mai mult decat pe sine, chiar daca nu se prea pricepe s-o declare si face totul pentru fericirea lor, sacrificandu-si timpul liber pentru asta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc