Setari Cookie-uri

Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!

Stiai ca ora la care te-ai nascut iti poate influenta personalitatea? De aceasta data ne-am concentrat asupra comportamentului tau atunci cand esti indragostita. Noua, celor din redactie, ni s-a potrivit de minune aceasta descriere. Asteptam sa ne spui daca si in cazul tau este adevarat!

Stiai ca ora la care te-ai nascut iti poate influenta personalitatea? De aceasta data ne-am concentrat asupra comportamentului tau atunci cand esti indragostita. Noua, celor din redactie, ni s-a potrivit de minune aceasta descriere. Asteptam sa ne spui daca si in cazul tau este adevarat!

Nascuta intre 00:00 – 01:00

ora la care te-ai nascut Pasionala si iubitoare, tu te simti bine atunci cand esti implicate intr-o relatie serioasa, care iti ofera confort si siguranta. Monotonia care pe altii ii sperie atat de tare este pentru tine un prilej de a te simti bine, de a avea certitudinea ca esti implicate intr-o relatie stabila. Pe de alta parte, tu ai un talent aparte de a nu lasa monotonia sa se strecoare in relatia ta. Stii sa trezesti permanent interesul partenerului tau si reusesti sa mentii “in flacari” pasiunea in cuplul tau.

Nascuta intre orele 01:00 – 02:00

Pentru ca esti nascuta aproape de miezul noptii, tu ai tendinta de a fi introvertita. Intr-o relatie, iti exprimi destul de greu sentimentele si ai tendinta de a da impresia ca esti altfel decat cum simti. Iti doresti sa ii spui partenerului tau ce iti doresti cu adevarat de la aceasta relatie, insa cuvintele par a se impletici si sfarsesti prin a declara cu totul altceva.

Partea buna este ca reusesti sa il tii mereu pe ace pentru ca are permenent senzatia ca ii ascunzi ceva... ceea ce este intr-o oarecare masura adevarat, insa fara voia ta. Neintentionat astfel, pastrezi acea urma de mister care face o femeie irezistibila.


Nascuta intre orele 02:00- 03:00

Pentru tine, familia este cel mai important lucru in viata. Iti doresti clasicul: un sot iubitor, o familie fericita, copii cuminti. Paradoxal, reusesti sa ai totul, mai putin asta. Incercand sa obtii familia, ai ajuns, nici tu nu stii bine, sa ai cariera. Cautand barbati "de casa", ai gasit numai burlaci convinsi.

Partea buna este ca valul noptii se va ridica mai devreme sau mai tarziu: dupa indelungi cautari, soarele va rasari si pe strada ta si asta nu pentru ca ar scrie in stele, ci pentru ca esti o persoana ambitioasa si cu o vointa de neclintit, astfel incat nu te vei lasa batuta pana cand nu vei obtine ceea ce iti doresti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc