Setari Cookie-uri

Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!

Stiai ca ora la care te-ai nascut iti poate influenta personalitatea? De aceasta data ne-am concentrat asupra comportamentului tau atunci cand esti indragostita. Noua, celor din redactie, ni s-a potrivit de minune aceasta descriere. Asteptam sa ne spui daca si in cazul tau este adevarat!

Fie ca esti in etapa premergatoare intalnirii sufletului pereche, ori dupa indelungi cautari, l-ai intalnit deja, trebuie sa stai linistita fiindca trasaturile tale de personalitate iti asigura succesul in viata de familie si nu numai.

Nascuta intre 03:00 - 04:00

Marea ta problema este ca visezi sa "imblanzesti scorpia", adica sa transformi in barbat de casa "baiatul rau" din viata ta. Stii ca este greu, dar esti ferm convinsa ca tu vei fi exceptia care confirma regula. Adevarul este ca nu se stie niciodata... poate ca vei reusi! Insa in mod cert este mai usor sa cauti un barbat care sa iti impartaseasca visurile despre viitor.

In dragoste, iti place sa te implici total. Atunci cand iubesti, o faci cu toata daruirea de care dispune o fiinta umana. In dragoste si in general in viata, mergi pe principiul "totul sau nimic". Din acest motiv esti o persoana greu de multumit, fiindca nu toata lumea are capacitatea ta de daruire.

Un fapt este cert: ai marea sansa de a trai iubiri pasionale, precum numai in filme ne este dat sa vedem. Felul tau de a-ti trai viata amoroasa la intensitate maxima va atrage dupa sine o poveste de dragoste de pasiune exploxiva.

Nascuta intre 04:00 - 05:00

ora la care te-ai nascut Tu esti iubita cerebrala: iubesti pe jumatate sau cel putin asa lasi de inteles. Mesajul pe care vrei, nu vrei, il transmiti este "te iubesc, insa nu esti singurul barbat de pe suprafata pamantului pe care l-as putea iubi". Bravo! Este exact atitudinea care atrage un barbat. Daruirea ta partiala il incita foarte mult pe vanatorul din interiorul fiecarui barbat.

De-ar fi numai o aparenta, tu te-ai fi nascut la cea mai norocoasa ora posibila. Din pacate, lucrurile nu stau astfel, pentru ca aceasta "iubire injumatatita" te chinuie si pe tine. Ti-ai dori sa traiesti acea iubire absoluta, abandonul total, insa nu reusesti pentru ca iti este teama. Chiar daca ai trait o experienta neplacuta in aceasta privinta, afla ca in dragoste nu trebuie sa sufli si in iaurt. Uneori este chiar placut sa te arunci cu capul inainte.

Nascuta intre 05:00 - 06:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc