Setari Cookie-uri

Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!

Stiai ca ora la care te-ai nascut iti poate influenta personalitatea? De aceasta data ne-am concentrat asupra comportamentului tau atunci cand esti indragostita. Noua, celor din redactie, ni s-a potrivit de minune aceasta descriere. Asteptam sa ne spui daca si in cazul tau este adevarat!

Tie iti plac tensiunile, iti place provocarea, iti place sa te certi de dragul impacarii. Altfel spus, te cam joci cu focul. In relatia ta de cuplu este o permanenta tachinare. Daca ti se spune un lucru frumos, trebuie imediat sa dai o replica urata si invers. Daca partenerul tau face un gest romantic, il iei peste picior.

Cine va vede pentru prima oara nu intelege cum reusiti voi sa traiti unul langa altul zi de zi fara sa va scoateti peri albi. Prietenii insa s-au obisnuit cu voi si stiu ca multele si maruntele vostre discutii sunt doar un fel aparte de a va rezolva mereu tensiunile. Partea buna este ca voi va certati cu adevarat foarte rar sau chiar niciodata. Pentru ca aceasta permanenta tachinare va ofera ocazia de a va spune oricand orice va roade.

Nascuta intre 06:00 - 07:00

In dragoste, esti o partenera foarte toleranta. Incerci permanent sa te pui in pielea iubitului tau si incerci sa intelegi cum se simte el, ce probleme are, cum il poti ajuta. Cateodata esti insa foarte pisaloaga: uneori un barbat pur si simplu nu a patit nimic, dar intrebarile de genul "ai patit ceva?", "te pot ajuta cu ceva?" il pot scoate din sarite.

ora la care te-ai nascut Incearca sa te preocupi mai mult de tine si mai putin de toti ceilalti. Este minunat sa ai alaturi pe cineva ca tine, care sa iti poarte permanent de grija, dar cateodata senzatia este coplesitoare si sufocanta.

Nascuta intre 07:00 - 08:00

Tu esti nascuta odata cu venirea zilei. Ai cea mai extrovertita si mai activa personalitate dintre toate. Esti pasionala si iubitoare, dar si ingrozitor de nerabdatoare. Vrei totul dintr-o data, nu poti sa astepti, sa savurezi, sa construiesti. Tu trebuie sa obtii ceea ce iti doresti. Acum!

Stiu ca nu prea ai rabdare sa citesti aceste randuri si sa tii seama de sfaturile mele, dar voi incerca oricum: dragostea nu apare din nimic, ea are nevoie de timp pentru a se forma. La inceput exista pasiune (pe care multi o confunda cu iubirea) si, daca ai timp si rabdare, poti transforma aceasta pasiune in dragoste. Relatiile tale nu sfarsesc din cauza ca s-a terminat iubirea, ci pentru ca nu ai avut rabdare sa transformi pasiunea in dragoste!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc