Setari Cookie-uri

Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!

Stiai ca ora la care te-ai nascut iti poate influenta personalitatea? De aceasta data ne-am concentrat asupra comportamentului tau atunci cand esti indragostita. Noua, celor din redactie, ni s-a potrivit de minune aceasta descriere. Asteptam sa ne spui daca si in cazul tau este adevarat!

Nascuta intre 08:00 - 09:00

Tu esti genul de om pe care nu te poti supara. In dragoste esti sincera pana in panzele albe, esti deschisa la orice fel de discutie, esti blanda si esti dragastoasa. Atunci cand ai o problema o spui cu voce tare, fara urma de repros in glas, ci numai cu o firava rugaminte de a fi rezolvata.

Din pacate, atunci cand ii dai omului un deget, iti ia toata mana. Tocmai pentru ca il iei cu blandete, iubitul tau nu prea te asculta. Nu este neaparat vina lui ca nu te ia in serios pentru ca in ziua de azi, cand toata lumea se cearta zgomots din nimicuri, el considera ca nu ai nimic important sa ii spui de vreme ce nu ridici tonul.

In plus, tu mai ai o problema: de multe ori sinceritatea si empatia ta tind sa fie confundate cu naivitatea! Chiar daca ai un ton bland, incearca sa mai scoti gherutele din cand in cand. S-ar putea sa ai multe de castigat!

Nascuta intre 09:00 - 10:00

ora la care te-ai nascut Cateodata ma gandesc ca Angelina Jolie este nascuta in acest interval. Spun asta pentru ca femeile nascute la aceasta ora isi manifesta dragostea pe cat de zgomotos, pe atat de salbatic. Da, si din punct de vedere sexual, dar nu numai.

Ele simt nevoia tot timpul sa isi strige in gura mare dragostea. Simt nevoia ca persoanele din jur sa stie cat de mult iubesc si, eventual, sunt iubite. Din pacate, de multe ori nu se intampla astfel. De multe ori fac din tantar armasar, numesc dragoste orice indragosteala (fara rea intentie, ele chiar cred astfel) si, cel mai rau intre toate, nu primesc nici pe jumatate din pasiunea pe care o daruiesc.

Nascuta intre 10:00 - 11:00

Esti sigura ca esti femeie? Pentru ca personalitatea ta seamana izbitor cu cea a unui barbat. De aici si succesul pe care il ai in randul sexului puternic, de aici si nestatornicia in relatii... de aici si supararea ta. Adevarul este ca tie nu prea iti place sa zbori din floare in floare. Dar nu te poti abtine. Gasesti permanent nod in papura, te plictisesti cat ai bate din palme, iti pierzi interesul atunci cand prada este la picioarele tale (si de cele mai multe ori, se prabuseste imediat).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc