Setari Cookie-uri

Astrologie: Citatul motivational care ti se potriveste in functie de zodie

Cuvintele care te inspira si iti dau incredere in functie de zodie!

Rac - Urmeaza-ti inima!

citatul zodiei
Pentru ca sentimentele sunt cele care te domina si faci intotdeauna alegerile dupa cum simti in adancul sufletului, urmeaza-ti inima fara sa te simti vinovata si lasa-i pe toti sa stie ca pentru tine regulile de capatai sunt cele ale iubirii.

Leu – Ridica-te si straluceste!

citatul potrivit zodiei

Cu o personalitate puternica si exuberanta, vrei ca toata lumea sa stie cata incredere ai in tine. O emani prin toti porii si nu te sfiesti sa o exprimi in orice mod posibil, de la privire la zambet sau coafura. Rise and shine, ca o veritabila Leoaica!

Fecioara – Totul se intampla cu un motiv

citatul zodiei

Adori povestile, cauti mereu adevarul din spatele oricarui gest si incerci sa deslusesti intelesurile ascunse ale experientelor prin care treci. Esti convinsa ca nimic in viata nu e intamplator si consideri fiecare om si fiecare schimbare drept o lectie din care ai ceva de invatat.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc