Setari Cookie-uri

Astrologie: Citatul motivational care ti se potriveste in functie de zodie

Cuvintele care te inspira si iti dau incredere in functie de zodie!

Capricorn – Cerul e limita

citatul zodiei

Felul tau organizat de-a fi nu te impiedica sa fii foarte intuitiva si sa reflectezi la probleme existentiale. Adori sa te autodepasesti si consideri ca nu exista nicio piedica peste care sa nu poti trece. Daca iti propui ceva, nimeni si nimic nu te poate opri!

Varsator - Esti unica si asta e puterea ta

citatul potrivit zodiei

Vesela, spontana, rasfatata, schimbatoare, un amalgam de stari par sa salasluiasca in tine. Chiar daca poti fi tare dificila uneori, nimeni nu te uita usor si nici nu se plictiseste cu tine, caci ai un fel de-a fi unic, de neimitat.

Pesti - Credinta face totul posibil

citatul potrivit zodiei

Esti sensibila, delicata, iubitoare de oameni, misterioasa si inclinata spre tot ce e mistic, supranatural. Credinta e cea care iti da puteri nebanuite, mai ales cand e nevoie sa lupti pentru ceea ce iubesti.

Foto prima pagina: Olly, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc