Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii prea prapastioase

Esti negativista? Zodia te da de gol!

Rac

zodii negativiste
E suficient sa nu-ti raspunda sotul sau copilul la telefon ca sa-ti treaca prin minte zeci de scenarii infioratoare, iar daca seful te cheama sa stati de vorba, deja te imaginezi somera cu acte in regula. Ai prostul obicei de a pune mereu raul in fata, atitudinea care te impiedica sa te bucuri de viata, sa te manifesti liber si sa incerci lucruri noi, chiar daca par un pic riscante. Multe dintre problemele tale sunt inventate pe fond de stres, nicidecum reale si se intampla asta pentru ca esti nesigura pe tine. Nervozitatea si irascibilitatea iti adancesc starea de neliniste si pun mereu paie pe focul interior. Cel mai greu iti este cand te afli sub presiune, pentru ca te pierzi usor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc