Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii prea prapastioase

Esti negativista? Zodia te da de gol!

Scorpion

zodii prapastioase
Daca tusesti cateva zile sau ai palpitatii, ingrosi randurile la usa medicilor din spitale, iar daca ti se zbate ochiul, te astepti sa se abata toate necazurile asupra ta. Esti un pic ipohondra si nu doar de boli te temi, ci si de a fi mintita sau tradata. Interpretezi minutios orice cuvant sau gest, ca sa descoperi ce s-ar putea ascunde in spatele lor, de parca toata lumea ar avea doua fete si intentii dintre cele mai reprobabile. Esti mai sensibila decat lasi sa se vada si ti-e greu sa te increzi in cineva, de teama sa nu fii ranita. Vei vedea ca, daca te agiti mai putin si gandesti mai optimist, multe dintre probleme se rezolva de la sine, fara sa misti un deget pentru asta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc