Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 5 zodii norocoase in 2018

5 dintre zodii sunt favorizate de astre, le merge totul struna si au parte de un 2018 de neuitat.

Sagetator

cele mai norocoase zodii

E anul in care te rasfeti, iti acorzi mai mult timp, te redescoperi. Indiferent ca esti singura sau iti imparti viata cu cineva, simti ca nu-ti lipseste nimic, esti implinita si multumita. Lucrurile decurg favorabil si pe plan financiar. Nu lasi sa-ti scape nicio oportunitate, cresti, evoluezi, te extinzi. Optimismul ti-e asul din maneca, modul tau pozitiv de a gandi atrage tot ce-i mai bun in 2018. Grijile dispar si se asterne linistea. Ai parte si de multa iubire, de sustinere si intelegere pe plan sentimental, fie de la partenerul de viata, fie de la rude ori prieteni. In orice caz, in comparatie cu anul abia trecut, 2018 va fi unul de viata si de experiente frumoase!

Foto prima pagina: Dmytro Zinkevych, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc