Setari Cookie-uri

Astrologie: 7 secrete ale femeii Varsator care o fac extraordinara

Femeia Varsator invata repede din greseli si nu le repeta, asa ca nu profita de bunavointa ei!

5. E sensibila, chiar daca n-o arata

Uneori poate sa fie rece si distanta, dar nu pentru ca e rea, aroganta sau pentru ca nu te iubeste. Pur si simplu, i se intampla sa fie confuza sau coplesita de emotii si chiar acestea sunt momentele in care prefera sa se retraga, sa fie singura cu gandurile ei. Nu de putine ori gandeste prea mult, analizeaza orice gest si ii trec prin minte scenarii dintre cele mai prapastioase. Cand momentele de stres si nesiguranta trec, redevine vesela si zambitoare, cum o stii. Daca vezi ca n-are chef de vorba, ar fi bine sa o lasi in pace, in loc sa o tragi de limba si sa stai pe capul ei.

femeia varsator

6. Acorda a doua sansa, daca o meriti

De obicei, vede ce-i mai bun in oameni si le trece cu vederea micile defecte. Cea mai importanta pentru ea este sinceritatea. Nu va continua o relatie de iubire sau de prietenie daca va afla ca ai mintit-o sau ca i-ai ascuns lucruri importante. Femeia Varsator invata repede din greseli si nu le repeta, asa ca nu profita de bunavointa ei!

Citește și:

7. Detesta oamenii prea plini de ei

Ea insasi intelegatoare si prietenoasa, este atrasa de persoanele deschise si pastreaza distanta fata de acei oameni care gasesc intotdeauna ceva de criticat la adresa altora. O irita profund egoismul exacerbat si lipsa empatiei fata de ceilalti. Nu vorbi doar despre tine cand te intalnesti cu o femeie Varsator, de parca tot Universul s-ar invarti in jurul tau. Ea apreciaza mult oamenii care se preocupa de problemele altora, nu doar de ale lor si uraste aroganta.

foto: Udr Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc