Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 5 barbati de care femeile se indragostesc iremediabil

Farmecele acestor barbati tin si de generozitatea astrelor.

Balanta

zodii de barbati foto: kiuikson, Shutterstock

Intotdeauna se remarca din multime, e un gentleman fara cusur si nu-i lipsesc admiratoarele nici la batranete. Rare sunt momentele in care este singur, chiar daca se decide greu sa se implice intr-o relatie serioasa. Pe cat e el de nehotarat, pe atat de multe pretendente are. Se stie ca femeile sunt atrase in mrejele acelui barbat care pare sa le inteleaga temerile, dorintele ascunse, sa le faca dreptate. Acesta este barbatul Balanta. Cu el ai ce discuta, nu-ti va da niciodata impresia ca e interesat numai de sex. Daca intalnesti un astfel de barbat, n-o sa mai vrei sa-i dai drumul, doar ca in ce-l priveste nu prea ai parte de certitudini.

Scorpion

zodii de barbati foto: Cara-Foto, Shutterstock

Pur si simplu este un barbat fermecator. Daca ajungi sa iesi cu el macar o data, va profita e orice moment de slabiciune al tau ca sa-ti intre in suflet, citindu-ti, parca, gandurile. Privirea lui patrunzatoare te hipnotizeaza asemenea unei cobre care nu-i lasa nicio sansa victimei. Iti acorda atentie, are o intuitie extraordinara si iti da impresia ca te stie dintr-o alta viata. Stie ce sa faca si ce sa spuna ca sa te simti cea mai importanta femeie din Univers in preajma lui. E foarte romantic, dar si viril, iar in dormitor vei trai cele mai pasionale experiente alaturi de el, caci are o energie sexuala coplesitoare.

Citește și:

Foto prima pagina: kiuikson, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc