Setari Cookie-uri

Astrologie: Luna Nouă în Vărsător și eclipsa parțială de Soare pe 15 februarie. E timpul sa-ti schimbi viata!

La ce sa te astepti in functie de zodie!

Balanța

luna noua in varsator

Luna Nouă te face foarte creativă și-ți aduce laude nesperate. Dacă vrei să demarezi un proiect, nu uita că tot începutul este greu, iar în cazul tău este și destul de obositor. Trebuie să ajungi la un compromis între dorințele tale și nevoile altora,în special ale copiilor.

Scorpion

luna noua

Poți fi ușor scoasă din zona de confort, posibil de o modificare a traseului zilnic, fie că îți schimbi locul de muncă sau locuință. Este nevoie să fii sinceră cu tine și să alegi dacă accepți sau nu o provocare. Ești nevoită să găsești soluții la situații-limită.

Săgetător

luna noua in varsator

Te așteaptă schimbări multe, pe termen scurt și lung, benefice dacă știi să negociezi în avantajul tău. Uneori, tot ce ai de făcut este să spui deschis ce simți și ce-ți dorești. O călătorie neprevăzută te poate mobiliza nebănuit.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc