Setari Cookie-uri

Astrologie: Luna Nouă în Vărsător și eclipsa parțială de Soare pe 15 februarie. E timpul sa-ti schimbi viata!

La ce sa te astepti in functie de zodie!

Capricorn

luna noua in varsator
Chiar dacă nu-ți plac schimbările care-ți dau peste cap rutină zilnică, de data asta se dovedesc mai mult decât folositoare. Beneficiile sunt în special materiale. Poate fi vorba de un venit suplimentar pe care-l obții datorită unei oferte surprinzătoare.

Vărsător

luna noua in varsator

Luna Nouă se petrece chiar în semnul tău și-ți dă șansa de a lăsa în urmă tot ce te ținea pe loc. Ia-o de la capăt cu energie pozitivă, fără să te uiți înapoi și fără să te consumi inutil! E o perioadă în care ești sensibilă, dar puternică.

Pești

eclipsa de soare
Zilele astea ajung la tine informații care pot schimba modul în care priveai anumite persoane sau îți pot da peste cap viziunea asupra unor întâmplări din trecut. Nu toată lumea e așa cum pare! Deși inițial te simți debusolată, apar schimbări benefice în cursul evenimentelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc