Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Pesti iti vindeca sufletul

O astfel de femeie vine in viata ta ca un inger trimis de sus sa te salveze.

Reprezentantele celui de-al 12-lea semn zodiacal sunt printre cele mai pure, inocente si captivante spirite pe care le vei intalni vreodata pe Pamant. Buna de pus pe rana, painea lui Dumnezeu, o astfel de femeie vine in viata ta ca un inger trimis de sus sa te salveze. Iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa te simti binecuvantat ca o ai in viata ta!

De ce sa iubesti femeia Pesti?

femeia pesti

Iubeste mult

Cand e indragostita, vei deveni centrul Universului ei. Devotamentul femeii Pesti nu are limite. Chiar si asa, ii raman suficiente resurse interioare incat sa spuna o vorba buna celor sarmani, copiilor, batranilor care nu au pe nimeni. Uneori, ai senzatia ca nici nu e capabila de alt sentiment, doar de iubire si de o bunatate nemarginita. Si nu asteapta mare lucru in schimb. Atata timp cat esti afectuos si o faci sa simta ca e importanta pentru tine, ca te gandesti la ea, ca iti pasa de voi, nu te va sufoca niciodata cu pretentiile ei. Pentru ea e suficienta iubirea.

Citește și:

Este pacea ta

Daca viata ta este toata un haos, femeia Pesti vine sa astearna linistea. Te asculta si iti soarbe fiecare cuvant, de parca ar fi cel mai important pe care l-a auzit vreodata. Gingasia ei te ajuta sa te simti protejat, lipsit de griji. Stie ce sa faca, ce sa spuna ca sa domoleasca stresul si sa alunge norii care te fac sa fii ingandurat, trist, distras. Cand tu esti fericit, ea e si mai fericita. Adora sa stie ca in bratele ei iti gasesti confortul si pacea.

Te hraneste spiritual

Foarte creativa, plina de imaginatie, se cuibareste in sufletul tau si-l transforma intr-un sanctuar. Orice moment impreuna cu ea este unul care te imbogateste spiritual si umple golurile din viata ta. Chiar daca doar stati impreuna cu un pahar de vin in fata televizorului, imbratisati, la finalul zilei te vei simti implinit si multumit ca dupa cateva ore de terapie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc