Setari Cookie-uri

Astrologie: Femeia Pesti iti vindeca sufletul

O astfel de femeie vine in viata ta ca un inger trimis de sus sa te salveze.

Rade si plange cu tine

Compasiunea femeii Pesti nu are limite. Foarte empatica, intuitiva, iti simte durerea, iti intelege suferintele, nevoile, dorintele, chiar si pe cele nerostite si face totul ca sa-ti depaseasca asteptarile. Cand treci printr-o perioada dificila, ia povara asupra ei si face tot ce poate ca sa nu te simti singur in incercarile vietii. Iar cand esti fericit, amplifica pana la maximum bucuria pe care o simti.

femeia pesti

Adora sa faca bine

Are incredere in oameni si de multe ori le acorda mai mult credit decat merita ei in realitate, pentru ca femeia Pesti crede toata viata intr-o lume ideala, in care toti sunt buni, sinceri si binevoitori ca ea. Adora sa iti faca pe plac, iar fericirea ta e fericirea ei. De cate ori poate intinde cuiva o mana de ajutor, o va face fara sa stea pe ganduri. Chiar daca e de multe ori dezamagita, speranta ii ramane mereu vie.

Citește și:

Lasa lucrurile sa vina de la sine

Nu pune presiune pe tine, nu te constrange. Atunci cand tu eziti, ea nu insista. E convinsa ca toate se vor intampla la timpul lor. Are mare incredere in vibratia dintre sufletele pereche si nu forteaza niciodata momente sau iubiri, pentru ca stie ca lucrurile menite sa se intample vin natural, fara sa le poti opri sau grabi.

Foto: Udrescu Ovidiu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc