Setari Cookie-uri

Astrologie: Din 23 martie, Mercur este retrograd. Cum te influenteaza

Astrologii spun ca in perioadele de retrogradare a planetei Mercur simtim o nevoie acuta de a reevalua anumite situatii de viata, revizuim decizii, ne razgandim si intoarcem fiecare situatie pe toate partile.

Partea plina a paharului: Mercur retrograd aduce si aspecte pozitive

Mercur retrograd nu-i chiar asa de speriat cum ne-am obisnuit sa-l percepem. Aduce si aspecte pozitive, de care trebuie sa profitam.

Daca avem planuri amanate, visuri la care aproape ca am renuntat, acum gasim ideile si energia sa ne organizam si sa luptam pentru ele, sa le putem in practica.

Dorim sa ne facem remarcati, sa iesim in evidenta. Descoperim resurse interioare nebanuite, suntem creativi, optimisti, pusi pe fapte mari.

Unii primesc o a doua sansa nesperata de la viata, pot remedia o greseala care ii bantuie, pot intoarce in favoarea lor o decizie pe care o regreta, ca si cum s-ar intoarce in trecut si ar schimba cursul evenimentelor intr-un mod benefic, salvator.

Foto prima pagina: Avesun, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc