Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce sa nu-i spui niciodata iubitului tau ca sa nu-l pierzi

Lucrurile pe care fiecare barbat le destesta in functie de zodie.

Rac

„Ma descurc si fara tine.“

barbat zodie foto: Rido, Shutterstock

Barbatul Rac este foarte sensibil si dedicat partenerei de viata, pentru care ar face orice, la nevoie. Insa isi doreste sa-i recunosti meritele si sufera daca ii treci cu vederea sacrificiile, darnicia, dragostea. Prin urmare, il ranesti enorm daca ii arati ca eforturile lui sunt neglijabile.

Leu

„Ce simpatic e prietenul tau!“

barbati zodie foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Nu uita ca barbatul Leu este gelos chiar si pe cele mai nevinovate situatii care implica prezenta unui concurent in peisaj! In plus, toata atentia si laudele tale trebuie sa-i fie rezervate lui. Nici nu te gandi sa complimentezi alti barbati daca vrei sa ai viata lunga cu Leul tau!

Fecioara

„N-am nevoie de ajutorul tau.“

barbati zodie

Foarte grijuliu, barbatului Fecioara ii place rolul salvatorului si vrea sa creada ca nu poti trai fara el. Chiar daca nu face declaratii prea multe, e fericit si mandru daca ii apreciezi atitudinea protectoare. Tocmai de aceea, il inhiba si il doare daca ii dai de inteles ca prezenta lui ti-e inutila.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc