Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce sa nu-i spui niciodata iubitului tau ca sa nu-l pierzi

Lucrurile pe care fiecare barbat le destesta in functie de zodie.

Balanta

„Te parasesc!“

barbati zodie foto: kiuikson, Shutterstock

Barbatului Balanta nu ii este greu sa treaca printr-o despartire, mai ales daca relatia se afla la inceput de drum. De multe ori indiferent si rece, n-o sa incerce sa-ti descopere motivele ascunse ori sa te opreasca. Nu suporta santajul, asa ca nu-i spune asta decat daca vorbesti serios!

Scorpion

„Ma iubesti?“

barbati zodie foto: kiuikson, Shutterstock

Barbatii Scorpion adora femeile misterioase, incitante, sigure pe ele. Daca il tot intrebi ce simte, e o dovada de neincredere si slabiciune care-i poate face interesul sa paleasca imediat. In relatia cu el, trebuie sa scoti la iveala toata siguranta si senzualitatea de care esti capabila.

Sagetator

„Hai sa nu ne abatem de la plan!“

ce sa nu-i spui iubitului foto: Dean Drobot, Shutterstock

Sagetatorilor le place sa experimenteze, sa fie spontani. Daca v-ati suit in masina ca sa mergeti la mare, nu-i exclus sa ajungeti la munte. Ar fi o greseala sa-i ceri sa respecte un program sau niste reguli stricte, caci s-ar plictisi, iar el isi doreste sa se bucure de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc