Setari Cookie-uri

Iubesti o femeie Berbec? 7 lucruri pe care trebuie sa le stii

Femeia Berbec adora ordinea, curatenia si se pricepe de minune sa gateasca, dar numai atunci cand ea are chef de toate astea.

Femeia Berbec poate fi un vis frumos sau un cosmar pentru barbatul iubit. Unii sunt coplesiti de felul ei de-a fi si fug cat vad cu ochii, dar cei care raman vor trai o iubire ca-n filme. Iata lucrurile pe care trebuie sa le stie despre ea cineva care o vrea aproape!

7 trasaturi deosebite ale femeii Berbec

femeia berbec foto: ladyphoto, Shutterstock

1. Poate trai fara un barbat

Orice poti face tu, ea poate face mai bine. Obtine singura tot ce-si doreste, ba mai mult, e convinsa ca un barbat i-ar incurca viata, mai degraba decat sa-i aduca vreun beneficiu. Nici financiar n-are nevoie de nimeni, este intotdeauna independenta si deloc zgarcita, genul care isi plateste partea de consumatie la restaurant. Asta nu inseamna ca n-o poti imblanzi. Cand iubeste, te vrea doar pentru ea si lupta pentru tine, oricare ar fi pretul.

2. Trebuie sa-i oferi libertate

Independenta, nu va accepta niciodata sa-i controleze cineva programul. Ar fi o greseala enorma sa-i interzici lucruri, sa o sufoci, sa o coplesesti, chiar si cu dovezi de iubire. Adora sa fie curtata, admirata, complimentata, dar fa un pas inapoi din cand in cand si abia atunci ii vei trezi interesul. Ii place distractia si o plictiseste rutina.

Citește și:

3. Nu e facuta sa fie sotie

Sa ne intelegem, femeia Berbec adora ordinea, curatenia si se pricepe de minune sa gateasca, dar numai atunci cand ea are chef de toate astea. Nu poti avea pretentia sa faca nimic din aceste lucruri, ca si cum ar fi obligatia ei. In niciun caz nu va curata dupa tine, de parca ai fi vreun copil mic. Singura sansa pentru un barbat care o vrea de sotie este sa invete sa-si calce singur camasile, iar ciorba de burta sa si-o comande de la restaurant.

4. O sa vrea sa te domine

E o femeie care vrea sa detina controlul si, daca se poate, sa fie mai buna decat tine in orice domeniu. Indiferent la ce esti bun, va incerca sa te depaseasca si este fericita cand reuseste. Dar nu-i da voie sa faca asta deseori, caci un barbat demn de ea trebuie sa fie puternic, sa o incite si sa o motiveze permanent.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc